Over ons

Bij PIRSULTAN zijn we altijd trouw gebleven aan onze visie. Deze zorgt ervoor dat we altijd weten waarom we doen wat we doen, en dit nooit uit het oog zullen verliezen. On visie hebben we beschreven in een simpele zin:

PIRSULTAN: de alibaba onder de lifestyle blogs.

Voor als u Alibaba niet kent zullen we het even kort voor u beschrijven: alibaba.com is de site voor het zoeken van leveranciers en producten over de hele wereld om wat dan ook te maken of te leveren. Wij willen voor jouw de bron zijn voor alles wat aan lifestyle te relateren is. Denk hierbij aan gadgets als smartphones, inteligente sporthorloges, en leuke helikoptertjes. Maar ook hebben we het over alle andere lifestyle onderwerpen, welke wijn is er lekker, hoe kan je het beste relaxen, of wat zijn DE nieuwe manieren om af te vallen.

Wij hebben voor ogen om zo de leverancier voor lifestyle updates te worden. Waarschijnlijk denk je nu ‘dat kan dan wel wat actiever en met meer blog posts’ , maar dit doen we bewust niet. Wij willen je namelijk niet onder spammen met tig berichten per maand, maar enkel kwaliteit leveren. De leverancier voor kwalitatief lifestyle nieuws. Dat zijn wij.