Een persoonlijk cadeau

Een paar keer per jaar is het zover: een dierbare is jarig, en u wilt daar graag een mooi en bijzonder cadeau voor kopen.

Het geven van een cadeau is erg leuk natuurlijk, maar het kan soms erg lastig zijn om het juiste geschenk uit te kiezen. U wilt uw dierbare een cadeau doen dat in de smaak valt en het liefst bewaard zal worden. Het is ook leuk als het cadeaus symbool staat voor de goede band die u met deze persoon heeft.

Een manier om dat te doen is door een gepersonaliseerd cadeau te geven. U kunt daarbij aan verschillende soorten cadeaus denken. Zo kunt u gebruiksvoorwerpen als mokken, muismatten en t-shirts in verscheidene winkels laten bedrukken met uw favoriete gezamenlijke foto. Wat u ook kunt doen is het samenstellen van een gepersonaliseerde kalender met mooie foto’s.

Daarbij kunt u voor elke maand een foto kiezen die u passend vindt, desgewenst in thema’s. Bij de maand december kunt u bijvoorbeeld een gezellige foto plaatsen in de sneeuw. Geheid dat zo’n cadeau in de smaak zal vallen, al is alleen omdat u er zichtbaar tijd en energie in heeft gestopt. En dat terwijl het u eigenlijk niet veel meer tijd heeft gekost dan een bezoekje aan de dichtstbijzijnde cadeauwinkel.

Het maken van een gepersonaliseerde kalender met foto’s is namelijk niet zo moeilijk en vereist geen specialistische kennis. Voor het maken van zo’n kalender kunt u verschillende websites bezoeken. Het enige wat u dan hoeft te doen is de gewenste foto’s selecteren en eventueel aan de vormgeving sleutelen. Na wat muisklikken bent u klaar en binnen enkele dagen krijgt u een leuk pakketje via de brievenbus binnen dat u cadeau kunt geven.

Laat wat van je horen

*