Online mogelijkheden voor je foto’s

Steeds meer mensen bezitten een smartphone waardoor ook steeds meer mensen continue een camera bij de hand hebben die uitstekende foto’s kan maken. De standaard camera op een smartphone heeft tegenwoordig een 5 megapixel camera. Daar kan je hele aardige foto’s mee maken en je ziet dat ook steeds meer gebeuren.

De mogelijkheden voor het gebruik van die foto’s nemen dan ook toe. Er zijn foto sites die al heel lang bestaan zoals Flickr en Picassa maar ook relatief nieuwe zoals Instagram. Met deze tools zet je je foto’s online in een album.

Ook in opkomst sinds de smartphones echt zijn doorgebroken zijn de foto op canvas sites, waar ook fotoalbums en fotokaarten kunnen worden gemaakt. Deze sites winnen nog steeds aan populariteit en dat komt omdat ze steeds betere kwaliteit gaan leveren.

Een eerdere hype waren de digitale fotolijstjes. Heel veel mensen vonden het een leuk idee dat ze meerder foto’s achter elkaar konden laten zien. Deze hype is inmiddels wel een beetje overgewaaid maar je ziet ze nog steeds in veel huiskamers staan.

Laat wat van je horen

*