Go online

De afgelopen jaren is onze wereld gedigitaliseerd. Dat wil zeggen dat vrijwel alles tegenwoordig online wordt gedaan vanaf laptops, notebooks, smartphones tablets en andere mobiele devices. Iedereen heeft altijd toegang tot internet vrijwel overal. Dit zorgt er voor dat alles steeds sneller en makkelijker gaat.

Doordat alles online plaats vindt moeten bedrijven verhuizen van de fysieke wereld naar de online wereld. Steeds meer bedrijven hebben naast een fysieke winkel tegenwoordig ook een online winkel. Online winkels worden ook wel webshops genoemd. Het aanbod van webshops is ontzettend groot, wil je zeker weten dat je iets bij een betrouwbare webwinkel koopt dan kun je kijken of ze het Thuiswinkel.org certificaat hebben. Ook in Nederland hebben wij diverse webshops zoals www.hm.com, www.bol.com en www.neckermann.com. Veel webshops bieden een een meer dan alleen kleding. Zo zijn er veel kleding webshops die naast hun kleding ook tassen en schoenen verkopen.

Vaak bieden ze dan ook een ruim aanbod van schoenen en tassen, van clutches tot pumps, sneakers maar ook rugtasssen. Kortom steeds meer kleding webshops bieden een totaalpakket van kleding en accessoires. Daarnaast zijn er steeds meer bedrijven die het verzenden en artikelen gratis aanbieden. Deze week is ook Bol.com gestart met gratis verzend en retourdiensten.

Kortom bent u de eigenaar van een fysieke winkel en merkt u dat uw omzet steeds verder terug loopt. Neem dan een ICT expert in de arm en overleg samen over de mogelijkheden die het world wide web u kan bieden.

Laat wat van je horen

*