Ray J in therapie na dood Whitney Houston

Na dringend verzoek van zus Brandy heeft rapper Ray J ermee ingestemd hulp te gaan zoeken, voor de verwerking van Whitney Houston haar overlijden. Zoals eerder bekend gemaakt overleed op 11 februari  Whitney Houston op 48 jarige leeftijd. De zangeres werd door haar werknemers gevonden in de badkamer van haar hotel en om 3.55 werd ze door medici als overleden verklaard.

‘’Ray J is overduidelijk helemaal kapot van het verlies, volgens hem was ze de liefde van zijn leven’’ heeft een bron bekend gemaakt. ‘’ Ook al is er een maand verstreken sinds het moment dat Whitney is overleden kan Ray nog steeds niet geloven dat ze echt weg is. Hij heeft voicemail berichten bewaard op zijn telefoon die hij regelmatig afluistert. Zijn zus Brandy heeft hem dringend verzocht hulp te zoeken bij het verwerken van zijn verlies, uiteindelijk heeft hij toegestemd.

Volgens de bron is zijn zus een rots in de branding geweest voor Ray. Brandy heeft het ook zwaar om het verlies te verwerken en kan hem dus maar tot een bepaalde hoogte helpen. Voor Brandy was Whitney een oudere zus en ze werkten dan ook op professioneel gebied samen. Uiteindelijk heeft Ray aan zijn zus beloofd hulp te zoeken om zijn verlies te werken.

Laat wat van je horen

*